Acest articol poate veni cu o oarecare intarziere dar este inspirat de faptul ca am vazut pe acel om care si-a pierdut, intr-un fel, cursul normal al vietii deoarece un «domn politist» a considerat ca nu mai are nevoie de picioare vazand ca le foloseste doar pentru a merge la proteste
Stau si ma intreb daca cei din Politie realizeaza cat de «inculti» si «needucati» sunt? Politistilor – ca de stimat nu prea ar mai fi si in mod sigur domni sunteti prea putini, libertatea de exprimare si manifestare este castigata si garantata prin Constitutie. Bataia, ca mijloc de combatere si anulare a acestei libertati este total ilegala si inumana mai ales.
In alte tari – politistilor – la manifestarile pasnice, chiar daca sunt impotriva «stapanului» fortele de ordine raman in asteptare, filmand fetele manifestantilor cu camere de luat vedere cu recunoastere faciala. Dar deh, deja vorbim de tehnologie extraterestra cand e in mijloc politia romana si politistii romani. Nu se poate pretinde prea mult de la unul care daca stie sa citeasca cuprinsul unei carti este eminent.
Nu este nevoie de bataie, nu este nevoie de violenta. Nu este nevoie nici sa o provocati, caci asta se intampla de multe ori. Asta faceti voi politisti de 2 lei. Sunteti voi cei care provocati violentele, prin atitudinea voastra de ignoranti in ale materiei, in ale psihologiei umane, in ale psihologiei nemultumirii. Mergeti si mai puneti mana pe carte, altele decat cele de joc. Sunteti o rusine si o pata albastra pe obrazul democratiei si pe obrazul Romaniei.
Declinul Romaniei incepe de la voi, voi sunteti primii responsabili… prin frica voastra fata de toti «barosanii» pe care nu ii arestati, prin «inactivitatea» voastra fata de acestia, prin «atentia» pe care o cereti de la saracii pe care ii opriti in trafic pentru orice cacat, in timp ce prin spatele vostru trec masini ultimul racnet incalcand si ultima virgula a legislatiei.
Majoritatea dintre voi sunteti o rusine pentru uniforma pe care o purtati, pentru ideea pe care o reprezentati si pentru cetateanul pe care – cica, ar fi trebuit sa il reprezentati.
Sunteti…

Iata videoclipul care m-a agitat. In alte tari, in mod normal, deja se desfasura o ancheta. Dar asta este o dovada in plus ca Romania nu este nici normala, nici democratica si nici demna de a fi in Europa

Si in incheiere cateva bancuri cu politisti, asta poate isi vor da seama ca totusi ceva nu merge in breasla lor daca au ajuns sa fie si subiect de bancuri:

In topul celor mai bune si destepte 100 de meserii, Armata se gaseste pe locul 100… Politia? 101

Un politist patrula pe plaja si la un moment dat vede un copil jucandu-se in nisip. Se apropie si il intreaba:
– Ce faci aici?
– Un politist, raspunde speriat copilu’.
– Pai si din ce il faci? intreaba mirat politaiul.
– Apa, nisip si cacat!
Nervos politistul ii trage o corectie zdravana copilului.
A doua zi, aceeasi plaja, acelasi organ, acelasi copil:
– Ce faci aici? intreaba agentul.
– Un pompier, raspunde copilul.
– Si din ce il faci?
– Din apa si nisip.
– Cacat nu pui?
– Pai nu, ca iese politist!

Doi politisti patruleaza competent intr-un orasel prafuit de provincie. Unul dintre ei gaseste o oglinda. O ia de jos, o priveste si zice:
– Ba, fraiere, uite o poza cu mine!
– Ia da-mi-o si mie! Ha, ha, ha, ce fata de prost ai!

– Care este asemanarea dintre o balega si un politai?
– Amandoi stau in mijlocul drumului!

Un politist vine dimineata pe la ora 5 la serviciu, in pielea goala. Superiorul il intreaba:
– Ba, ce-i cu tine? Ai innebunit, ce vii in halul asta serviciu?
Politistul super excitat:
– Sefuuuu’ ..am fost cu nevasta-mea la o petrecere si pe la 3 noaptea au inceput jocurile de societate. S-au stins luminile si o voce a strigat:
– “Sa se dezbrace doamnele!”.
Dupa cateva minute, din nou:
– “Si domnii sa se dezbrace!”
Imediat aceeasi voce a strigat:
-“Si acum … la lucru!”
– Si ???!!!
– Si eu intr-un sfert de ora am ajuns…!!!

Doi politisti stăteau de 6 la un filaj, iar unul dintre ei isi sugea degetul. Colegul il întreabă:
– Ce dracu, bă, esti copil să-ti sugi degetul?
– Păi am ceva negru sub unghie si vreau să stiu dacă e pamant sau căcat.
– Ia da-mi, bă, să încerc si eu, cu nasul si gura mea de politist, si-ti spun, în mod clar, despre ce este vorba!
După ce suge si el degetul, spune:
– Băi colegu, să stii că asta e căcat!
– De-asta mă miram si eu, de unde dracu să am pământ în cur?

Bancuri luate de pe www.bancuri.biz

Advertisements