RO: Pentru cine doreşte vă ofer ringtone-ul făcut de mine dintr-o secvenţă de 34 de secunde din piesa lu Adam White – Ballerina, pe care o puteţi găsi în albumul lui Armin van Buuren – A state of Trance 2005.
E ceva simplu, făcut în Audacity. Am adăugat un ecou cu o întârziere de o secundă şi un gain de 5dB pe toată secvenţa. Ringtone-ul (soneria de apel pentru cine se gândeşte că nu aş ştii cum îi spune în română) merge pe tipul de sonerie în urcare, chiar dacă este ea deja în urcare. Click dreapta şi apoi alegeţi “Salvaţi destinaţia…”
Sper să vă placă.
ATENŢIE: trebuie să schimbaţi extensia din jpg în mp3 pentru a putea utiliza melodia. Nu mă întrebaţi de ce nu am pus-o în mp3 direct… O treabă de la wordpress.

EN: I give you my ringtone that I’ve made taking a secquence of 34 seconds from Adam White’s Ballerina, which you can find on Armin van Buuren’s A State of Trance 2005. I’ve added an Eco with one second of delay and a 5dB gain on final product. The ringtone works great on ascending volume, even if it’s already ascending by itself. Right click on link and then choose “Save destination as…”
I hope you’ll like it.
ATTENTION: in order to get it work you must change extension from jpg to mp3. Somehow wordpress won’t accept mp3s.

Ballerina ringtone

Advertisements