Se întâmplă în Italia. Ştiţi Italia, nu? Ţara aia despre locuitorii căreia credem că suntem mai tari şi mai civilizaţi. Eh! Încă o dată românul loveşte…şi acum au omorât un fost profesor universitar italian, destul de respectat, în casă, deoarece nu avea bani destui şi bestiile nu îl credeau când le spunea că nu mai are. Deci 4 bestii, în putere, contra unui bătrân… Corect, nu-i aşa? Şi după aceea tot noi cu clonţul mare solicitând respect.
Un alt caz…deasupra mea locuieşte un alt român bine crescut şi civilizat, atât de mult încât în fiecare zi îmi cântă o prea frumoasă muzică, de parcă ar arunca cu bile de bowling pe paviment. Iar uneori se mai adună şatra, cu copiii lor spectacolul devenind mai sublim şi mai plăcut. Inutile sesizările făcute de persoană, primele într-un mod civilizat, următoarele pe limba lui, că nu s-a schimbat nimic. Nu vroiam să ajung aici dar zilele următoare mă voi adresa autorităţilor competente, de la administrator până la forţele de ordine.
Asta e… degeaba toate documentarele tip: Dacii – adevăruri tulburătoare, A world without Romania când există în prezent personaje de genul de mai sus. Şi sunt mult prea multe, din păcate.
Nu zic nimănui că sunt român, iar când trebuie să o fac mă distanţez de cei care, din păcate, provin din aceeaşi ţară ca şi mine şi îşi spun români.

P.S: Am să introduc şi un comentariu…las şi originalul pentru cine înţelege italiana:
“naturalmente tre rumeni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! poi ci vengono a dire che siamo razzisti!!!!!!!!!!! bisogna mandare via anche coloro che li diffendono, stanno rovinando il buon nome dell’Italia!!!!!!!!!!!”
Trad.: “desigur trei români! apoi ne mai spun că suntem rasişti! ar trebui să îi trimitem acasă împreună cu cei care îi apără, strică bunul nume al Italiei” (http://it.notizie.yahoo.com/viterbo-anziano-fin-di-vita-dopo-rapina-villa-121400210.html)
Va urma…

Advertisements