De la început vă spun că sunt, prin presiunea realităţii, apolitic. Nu mă interesează nimeni, nu sunt fanul/suporterul nimănui, nici măcar a alianţei imposibile, pentru care în mod sigur Raţiu, Câmpeanu şi vechea gardă liberală s-ar răsuci mai repede decât ventilatorul acolo unde sunt…
Nu sunt nici pro Băsescu…dar recunosc! L-am votat în 2004, ultimul vot pe care l-am acordat ţării. De atunci ori nu mă duc, ori ştampilez pe toţi, că până la urmă toţi o apă şi-un pământ.
Totuşi…n-aţi mai avut răbdare şacalilor. Încă vreo două, trei luni până la alegeri. Vă roade puterea, deja sunteţi goi pe dinăuntru. Vă doare că marinarul vă privea cu ochiul lui exact acolo unde nu trebuia să se uite.
N-aţi mai avut răbdare şacalilor. Şi acum, ca întotdeauna de altfel, tot noi, tot gloata va plăti. Şi vom plăti atât de scump. Iar pe voi… pe voi nu o să vă doară nici măcar în ocupatorul jilţului ce vă aduce atâtea avantaje, în timp ce noi, gloata, ne mai uităm în continuare la circul vostru, deja sec şi de prost gust de multă vreme, de vreo 20 de ani încoace.
N-aţi mai avut răbdare şacalilor să plece el singur. Aşa acum vom plăti şi organizarea referendumului şi organizarea a două tururi de alegeri. De banii ăştia, în mod sigur nu puţini, mai dotam o şcoală, un spital, mai făceam ceva pentru noi, gloata cea proastă care mai muşcă încă o dată din iluzia grijii faţă de ea pe care o oferiţi.
N-aţi mai avut răbdare şacalilor.Şi acum suntem din nou în vizorul celorlalţi, a lumii. Lume care râde, nu doar pe seama reprezentanţilor în Parlamentul European dar şi pe seama falsei democraţii din România, democraţia noastră de tranziţie, cred că cea mai lungă înregistrată vreodată.
N-aţi mai avut răbdare şacalilor. Şi acum ne găsim într-un nou vid de putere, din care o să iasă tot cine trebuie şi nu cine vrea poporul să iasă.
N-aţi mai avut răbdare şacalilor. Şi sper ca această lipsă de răbdare să vi se întoarcă împotrivă. Vreau ca Băse să rămână în continuare preşedinte pentru puţinul mandat care a mai rămas. Aşa, cu coada între picioare, voi şacalilor, vă veţi întoarce înapoi în groapa voastră schieunând a dictatură. Şi va fi o palmă în plus pe care o veţi încasa.
N-aţi mai avut răbdare şacalilor. Şi să vă ferească cel de jos, că Cel de Sus pentru voi nu mai există de mult, să nu mai aibă răbdare nici poporul român. Şi sper că atunci vor muri toţi câinii, hienele şi şacalii şi va rămâne doar neamul nostru, lupii carpatini, stindardul dacilor.
N-aţi mai avut răbdare şacalilor… Şi pentru asta vă doresc să aveţi acelaşi sfârşit ca al lui Năstase… Şacali nemernici ce sunteţi.
Doamne ajută pentru un faliment naţional, o soartă identică Greciei sau şi mai bine Japoniei. Poate aşa vor dispărea căţeii, căţelele, căţelandri, hienele, vulpile, şacalii.
Mi-e ruşine de situaţia actuală a României.

Advertisements