Mâine (astăzi) e o zi importantă pentru România! Yeah right!
Încă o dată şi-au adus aminte de voi şi vă cer iar voturile. Şi încă o dată cădeţi în plasa lor (şi la propriu şi la figurat) şi mai votaţi pentru următorii 4 ani aceiaşi comunişti, aceiaşi hoţi ca mai înainte. Şi încă o dată nu va schimba nimic în bine pentru voi.
Nu vă mai îngrămădiţi la pomenile electorale, nu mai votaţi pe ăla care vă dă un litru de ulei, deoarece vă vindeţi ieftin. Pentru litrul ăla de ulei îi daţi o nouă şansă tipului de a vă mai fura.

Bătrânii să stea acasă!
DA! Staţi acasă stimabililor şi nu mergeţi la vot. Voi viaţa v-aţi trăit-o. E momentul să renunţaţi să mai decideţi pentru alţii. E momentul să faceţi un pas în spate, să înţelegeţi în ce direcţie a dus prostia voastră şi voturile pe care le-aţi acordat cu atâta uşurintă, lăcomie şi prostie, politicienilor în ultimii 23 de ani. Staţi acasă şi veţi face un bine, nu doar vouă dar şi nouă, ăstora ce venim în spatele vostru.
Dacă nu v-aţi dat seama nici acum în ce direcţie aţi condus ţara prin voturile voastre… direcţia este către groapa de rahat a istoriei

Noi, generaţia de sacrificiu!!
Noi… suntem ăştia de vârsta 25-40 de ani, care continuăm să fim de sacrificiu – într-o economie de tranziţie de 23 de ani, într-o schimbare de mentalitate spre o direcţie necunoscută.
Haideţi să mergem la vot, să votăm nu promisiuni, nu partide ci oameni. Să votăm independenţii – aceia reali. Haideţi să nu ne mai lăsăm manevraţi de ei, de stimabili politicieni, de generaţia veche, de vechi metehne.
Nu aveţi pe cine vota?! Nu-i nimic. Îi votăm pe toţi, cu aceeaşi ştampilă pe acelaşi buletin de vot. Şi la sfârşit să le scriem şi un mesaj “de bine!”. Să-i facem să dispere…nu printr-o manifestaţie tip Gay Parade ca cea din iarna trecută, făcută de moşii şi strămoşii noştri, ci arătându-le că noi suntem, că noi îi ştim şi că noi NU ÎI VREM.

ROMÂNIA, AŞA CUM E, TREBUIE SĂ DISPARĂ!!!

Advertisements