Iată cum gândesc tinerii amestecaţi în viaţa politică. Şi ei ar trebui să fie viitorul ţării?
Comentariul meu pleacă de la acest articol al tânărului în discuţie. Dacă vreţi să-l citiţi în găsiţi aici

“Ruşine Cristian… să-ţi fie ruşine şi nimic altceva. Nu eşti decât un instrument manipulat şi manipulant al PSD-ului.
Poate ai alte atuuri dar politica…uită de ea că nu e o chestie care ţi se potriveşte. Şi în plus ai ales prost pe cine să susţii.
Uiţi că PSD-ul era în opoziţie, nu a făcut mai nimic serios ca să împiedice semnarea proiectului. Ca şi tine, a dat din gură cum că ar fi o chestie greşită şi… atât, că erau şi de-ai lor care încasau taxa de omerta. Iar acum a ajuns la putere, cu majoritate zdrobitoare în Parlament, unde căţeluşii vor lătra cum zice javra cea mare, masculul alfa. De ce acum nu mai zic nimic că e o chestie greşită, ba din contră se gândesc la exproprieri în folosul “interesului naţional”.
Ai fost prin atâtea ţări…degeaba. Se zice că dacă vrei să înveţi despre lume trebuie să mergi prin ea. Tu ai fost, dar n-ai învăţat nimic. AI fi văzut cum stau lucrurile cu adevărat. E la mintea cocoşului că cianura şi planurile lor de a extrage aurul nu sunt chestii sănătoase.
Iar tu, la ordinul de partid, alegi să scoţi în evidenţă foloasele pe termen scurt şi pentru puţini. Şi dacă sunt cu adevărat foloase. Pe termen lung, prietene, ştii în mod sigur că nu va fi bine. Ştiu şi proprietarii/şefii tăi. Dar nu îi interesează, că au banii să plece în altă parte sau să îşi permită lucrurile sănătoase. Însă poporul nu. Sănătatea nu are preţ şi nu ţi-o oferă nimeni. Natura nu are preţ şi nu o poţi reface, nici uşor şi nici repede. Vorbim de patru munţi, patru munţi prietene. Omule…ştii ce înseamnă asta? Tot ecosistemul prezent acolo, animale, copaci, ape, pânză freatică, care pânză ajunge indirect în Dunăre şi de-acolo în mare. Chiar aşa de orb să fi? Să n-ai nici un gram de conştiinţă? Chiar aşa trebuie să scrii la ordin? Un pic de mândrie, de orgoliu, de bun simţ?
În loc de “blogul unui tânăr care se implică” ar trebui să schimbi în “blogul unui tânăr manipulat şi fără personalitate!”
Încă o dată – RUŞINE! Ţi-ai pierdut un cititor, ştiu că nu-ţi pasă. Dar ţi-ai pierdut si demnitatea şi ţi-ai compromis şi integritatea, atât pe prezent cât şi pe viitor.”

Advertisements